Skip to main content

Jesus Tour

Een nieuwe fietstour in Ibiza

Jesús Tour

2-3 hours
+/- 35 Km
Jesus
Prive Route
VANAF/ MTB  90€/pp | E-Bike 100€/pp | Own Bike 60€/pp

Informatie fietsen en niveaus

Stap aan boord van onze gloednieuwe tour, beginnend bij de pittoreske kerk van Jesus! Laat je leiden door avontuur en ontdek onontdekte paden diep in het binnenland, met adembenemende vergezichten over Formentera en de historische stad Ibiza. Bereid je voor op een rit door heuvelachtig terrein, waar nieuwe baaien zich voor je openbaren.

Voor de avontuurlijke fietsers onder ons wachten er enduro trails, een uitdaging voor de beste fietsers. En voor de doorgewinterde rijders bieden we de mogelijkheid om door het epische Bike Park van de Carub Riders van het eiland te scheuren. Het wordt een rit vol hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen.

Een e-bike is absoluut aan te raden. Voel de energie, ervaar de vrijheid en omarm het avontuur op twee wielen tijdens deze onvergetelijke tour!

Tour is inclusief
– gebruik van de fiets
– helm
– water
– gids
– belasting inbegrepen
– aansprakelijkheidsverzekering


Hoe werkt het?

Niveaus
Alle Bike Ibiza-tochten kunnen door iedereen worden genoten, ongeacht hun fysieke conditie. Van de meest ingewijde tot de meest professionele. De enige vereiste is om te weten hoe je moet fietsen! ;-). Je kunt de verschillende soorten niveaus hier bekijken . In stap 2 van het reserveringsproces kunt u uw niveau selecteren.

Welke fietsen hebben we beschikbaar?
Op de volgende pagina vind je de fietsen die beschikbaar zijn in Bike Ibiza. U kunt uw fiets tijdens het boekingsproces selecteren.

Hoe werkt de reservering?
Bij alle tours vind je een knop "Boek deze tour". Volg het proces en vul alle velden in. Zodra het verzoek is gedaan, zullen we de beschikbaarheid van onze gidsen en fietsen controleren. In minder dan 24 uur ontvang je een tweede e-mail met een bevestiging van beschikbaarheid en een beveiligde link om de betaling te doen. Klaar!
Zodra de reservering is bevestigd, kunt u altijd speciale verzoeken indienen.