Skip to main content

Evenementen

Fietsevenementen en buitenactiviteiten

Evenementen

Bike Ibiza & Ibiza Activities is bekend in het organiseren van fiets evenementen en outdoor activiteiten.
Het is vanzelfsprekend dat u uw personeel een speciale en unieke ervaring wilt geven wanneer u naar Ibiza komt. Dat is waar mensen van dromen als ze aan Ibiza denken, en dat is exact wat wij u kunnen bieden.
Wij zijn verliefd op Ibiza & Formentera en delen graag onze passie voor outdoor activiteiten, onze absolute expertise.
Zou het niet fantastisch zijn om uw collega’s of vrienden tijdens uw korte verblijf in Ibiza een onvergetelijke ervaring te geven? Het mooie binnenland van het eiland en de prachtige waters van Ibiza zijn de juiste ingrediënten voor uw uniek event.
Wij maken graag uw outdoor event spectaculair: met de mountainbike of elektrische fiets komt u op plaatsen die u normaal nooit zou zien, alsook tijdens onze wandeltochten.
Als tweede deel raden wij een ervaring op het water aan. Met de kajak of sup board ontdekt u opnieuw geheime en stille plekjes die u bij zullen blijven.
De beste ervaring is altijd een trip met de boot in Ibiza of naar het paradijselijke eiland Formentera. Een boottrip maakt uw evenement helemaal af, het is de kers op de taart.
Voor grote groepen kunnen we een boot trip op maat organiseren met maaltijd en een onvergetelijke party tijdens de zonsondergang. Maximale capaciteit is 300 personen.
Bike Ibiza & Ibiza Activities, helpt u graag met het vinden van de perfecte accommodatie, alsook de beste plekjes om te eten.

Tijdens de activiteiten verzorgen wij ook maaltijden op de mooiste plaatsen van het eiland.

Wij hebben reeds vele jaren ervaring en hebben de voorbije jaren onder andere samengewerkt met eventbedrijven en programma’s opgesteld voor Volvo, Croonwaters&dros, McKenzie, Vredestein (fiets banden), Frans software bedrijf,…

Een evenement volledig op maat uitgewerkt is het recept voor een geslaagde ervaring.
Interesse? Vul a.u.b het formulier in en we nemen spoedig contact met u op.


Vul dit formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!