Skip to main content

Over ons

Zin in een avontuur? We organiseren het 😉

Bike Ibiza

Bike Ibiza & Ibiza Activities is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren en begeleiden van fiets evenementen. Wij organiseren voornamelijk mountainbike / racebike reizen en tours. Door onze passie met de buitensport organiseren wij ook kajak, rotsklimmen, wandel en boottrips. Zin in avontuur? Wij regelen het graag voor u. Maak op een bewuste en avontuurlijke manier kennis met de prachtige natuur van het eiland. Ervaar de mogelijkheden die Ibiza u te bieden heeft. Test op een speelse manier uw eigen kunnen en laat de adrenaline door uw lichaam stromen.

Bij ons bent u in goede handen. Wij werken met de nieuwste modellen fietsen en hebben een ruime ervaring met verschillende buitensporten. Vakkennis, avontuur en bewust omgaan met de natuur is waar Bike Ibiza & Ibiza Activities voor staat.

Bike Ibiza & Ibiza Activities heeft een aantal vaste programma’s en open groepen. Ook organiseren wij evenementen op maat voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Wij leveren maatwerk met creativiteit, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en respect voor ieders welbevinden. Bike Ibiza & Ibiza Activities is flexibel en stemt zich af op de groep. Hierdoor zijn onze programma’s ook geschikt voor groepen waar een persoonlijke benadering en goede begeleiding nodig zijn. Met onze persoonlijke aandacht zorgen wij voor een succesvol arrangement.

Graag organiseren wij uw activiteitenprogramma. Dit kan zowel sportief als recreatief zijn. Binnen twee dagen kunnen we veel realiseren, binnen een week natuurlijk veel meer. Voor toegespitst advies kunt u uiteraard contact met ons opnemen!