Skip to main content

Betaling & reservatie

Om een ​​begeleide tour met Bike Ibiza te boeken, is het van essentieel belang om 100% van de totale activiteit vooraf te betalen. Als wij deze betaling niet op voorhand ontvangen, dan is de beschikbaarheid van de fietsen en/of gids niet gegarandeerd.

 

Algemeen

Wees aub op tijd op het afgesproken tijdstip met Bike Ibiza.

Het gebruik van een helm is verplicht.

Kinderen jonger dan 16 jaar moeten de begeleide activiteit bijwonen in het gezelschap van tenminste één verantwoordelijke volwassene.

Het is essentieel om naar de tour te komen met kleding en schoeisel dat geschikt is om te fietsen.

De activiteit wordt niet uitgevoerd als een van de deelnemers symptomen van dronkenschap of drugsgebruik vertoont.

Personen die niet goed weten hoe ze een fiets correct moeten gebruiken, kunnen niet deelnemen aan de rondleiding.

De rondleiding is geen activiteit om te leren fietsen, het is een activiteit die is ontworpen om te genieten van de natuurlijke omgeving voor degenen die weten hoe ze een fiets correct moeten gebruiken.

Verzekering

Bike Ibiza heeft een aansprakelijkheidsverzekering tijdens geleide activiteiten.

Om deel te nemen aan de tour moet u een eigen verzekering hebben die u dekt in geval van ongevallen.

Indien u door een blessure of val tijdens de tour niet verder kan deelnemen , zal er geen terugbetaling plaatsvinden van de aan ons betaalde som.

Tijdens de begeleide activiteit

Het is verplicht om  de instructies van de gids op te volgen en altijd achter de gids te rijden.

Deelnemers moeten te allen tijde de verkeersregels naleven.

Roekeloos of ongecontroleerd rijden is verboden.

Alcoholgebruik wordt afgeraden, mede door de zomerhitte en de moeilijkheid van het parcours,  het gebruik ervan is volledig op eigen risico.

Een competitieve houding die gevaarlijke situaties kan veroorzaken bij deelnemers of andere gebruikers van de openbare weg, is totaal verboden.

Niet-naleving van de regels die tijdens de activiteit worden vermeld, houdt de annulering van de activiteit in zonder recht tot terugbetaling

Schade en diefstal

Als huurder van de fiets, bent u als enige verantwoordelijk voor alle schade aan de fiets en voor alle extra’s die u bij u verhuur gevraagd hebt. Bike Ibiza biedt GEEN dekking in het geval van diefstal van de gehuurde fiets. De verantwoordelijkheid voor diefstal berust uitsluitend BIJ DE KLANT.   In geval van diefstal, moet de waarde van de fiets worden betaald tegen de huidige marktprijs.

Beeldmateriaal

Het is mogelijk dat er tijdens de activiteit foto’s en/of video’s gemaakt worden. Deze zijn oorspronkelijk enkel bedoeld als herinnering voor uzelf. Na de activiteit ontvangt u de foto’s. Het is mogelijk dat deze later gedeeld worden via social media. Indien u hier niet mee akkoord gaat, kunt u ons dit altijd melden. Wij houden hier dan rekening mee.

klimatologie

De reservering is voor een buitenactiviteit, afhankelijk van het weer van de dag. De regen is geen belemmering voor het fietsen. Op de dag zelf kan er bekeken worden wanneer het beste moment is om te vertrekken. In situaties van slecht weer, geassocieerd met waarschuwingen voor rood niveau van het Spaanse Meteorologisch Agentschap (AEMET), kan de activiteit worden geannuleerd en wordt de aanbetaling geretourneerd.

 

ANNULERINGSBELEID:

Om de reservering te annuleren:

Langer dan 72 uur voor de activiteit

  • het op voorhand betaalde bedrag, wordt volledig aan u terugbetaald.

!!  Het is noodzakelijk om ons ten minste 72 uur van tevoren op de hoogte te stellen door een e-mail te sturen naar eric@bikeibiza.be

Minder dan 72 uur voor de activiteit

  • er zal géén gedeeltelijke of volledige restitutie van het vooruitbetaalde bedrag plaatsvinden, ongeacht de reden voor de annulering van de activiteit.

Geboekte aantal

Als er een reservatie is gemaakt voor x aantal personen en op de dag van de boeking zijn er minder mensen die de tour bijwonen, dan moet er betaald worden voor het aantal mensen waarvoor u oorspronkelijk gereserveerd had. De fietsen zijn namelijk voor u gereserveerd en de huur daarvan moet betaald worden.

Voorwaarden

Bij de boeking geeft de deelnemer aan de voornoemde voorwaarden gelezen te hebben en te aanvaarden. De deelnemer geeft tevens aan dat hij in goede conditie (fysiek en psychisch) is om de tour te maken.

Iedereen in de groep is op de hoogte van en akkoord met de goedgekeurde voorwaarden voor deze activiteit.

Degene die reserveert, moet de groep op de hoogte stellen van onze voorwaarden.