Skip to main content

Sa Caleta Tour

De heuvels van Sa Capelleta en de kust van Es Bol Nou.

Sa Caleta Tour

2-3 hours
+/- 35 Km
San Jordi
Private tour
FROM/ MTB  80€/pp | E-Bike 90€/pp | Own Bike 50€/pp

Information about levels and bikes

De routes vanuit het Zuiden van Ibiza, bieden ons tal van mogelijkheden. We fietsen langs de heuvels van Infierno en Sa Capelleta. De moeilijkheid van de tour kan steeds aangepast worden aan het niveau van de groep. Na het mooie binnenland dalen we af naar het natuurpark van Sa Caleta. Deze kliffen zijn adembenemend met uitzichten over het eiland Formentera. De Route start vanuit Sant Jordi.

Inbegrepen:
– gebruik van de fiets
– helm
– water
– gids
– inclusief belasting
– aansprakelijkheidsverzekering


Hoe werkt het?

Niveaus
Alle Bike Ibiza-tochten kunnen door iedereen worden genoten, ongeacht hun fysieke conditie. Van de meest ingewijde tot de meest professionele. De enige vereiste is om te weten hoe je moet fietsen! ;-). Je kunt de verschillende soorten niveaus hier bekijken . In stap 2 van het reserveringsproces kunt u uw niveau selecteren.

Welke fietsen hebben we beschikbaar?
Op de volgende pagina vind je de fietsen die beschikbaar zijn in Bike Ibiza. U kunt uw fiets tijdens het boekingsproces selecteren.

Hoe werkt de reservering?
Bij alle tours vind je een knop "Boek deze tour". Volg het proces en vul alle velden in. Zodra het verzoek is gedaan, zullen we de beschikbaarheid van onze gidsen en fietsen controleren. In minder dan 24 uur ontvang je een tweede e-mail met een bevestiging van beschikbaarheid en een beveiligde link om de betaling te doen. Klaar!
Zodra de reservering is bevestigd, kunt u altijd speciale verzoeken indienen.