Skip to main content

Santa Gertrudis Tour

Het hart van Ibiza

Santa Gertrudis Tour

 2 – 3 uur
+/- 35 Km
Privé Tour
MTB vanaf 80€/pp | E-Bike 90€/pp |Eigen Fiets 50€/pp

Informatie over niveaus en fietsen

Het hart van Ibiza. We vertrekken vanuit het mooie dorpje Santa Gertrudis waar bar Costa gelegen is. Hier serveren ze de beste Spaanse ham van het eiland. Vertrekken vanuit Sant Mateu en Santa Agnes zijn zeker ook een aanrader.  Het prachtige binnenland en mooie baaien!

Tour omvat
· Professionele mountainbike gids
· Fietsverhuur voor de route
· Helm en water


Hoe werkt het?

Niveaus
Alle Bike Ibiza-tochten kunnen door iedereen worden genoten, ongeacht hun fysieke conditie. Van de meest ingewijde tot de meest professionele. De enige vereiste is om te weten hoe je moet fietsen! ;-). Je kunt de verschillende soorten niveaus hier bekijken . In stap 2 van het reserveringsproces kunt u uw niveau selecteren.

Welke fietsen hebben we beschikbaar?
Op de volgende pagina vind je de fietsen die beschikbaar zijn in Bike Ibiza. U kunt uw fiets tijdens het boekingsproces selecteren.

Hoe werkt de reservering?
Bij alle tours vind je een knop "Boek deze tour". Volg het proces en vul alle velden in. Zodra het verzoek is gedaan, zullen we de beschikbaarheid van onze gidsen en fietsen controleren. In minder dan 24 uur ontvang je een tweede e-mail met een bevestiging van beschikbaarheid en een beveiligde link om de betaling te doen. Klaar!
Zodra de reservering is bevestigd, kunt u altijd speciale verzoeken indienen.