Skip to main content

Oude Stad Tour

Ontdek de oude stad van Ibiza

De oude stad tour

2-3 hours
+/- 35 Km
Port Of Ibiza
Private tour
FROM/ MTB  90€/pp | E-Bike 100€/pp | Own Bike 60€/pp

Information about levels and bikes

Verken de oude stad van Ibiza met onze nieuwe tour! We starten vanuit de bruisende haven waar grote schepen aanmeren. Deze tour combineert de ontdekking van de historische binnenstad met een vleugje natuur, zoals wij het graag laten ervaren. Klim naar de top van de stad via charmante smalle straatjes, waar de geschiedenis van Ibiza voelbaar is. De oude stadsmuur, gebouwd door de Feniciërs, bestaat uit stenen die ze per boot haalden uit de omringende baaien. Voor deze tour is het gebruik van een e-bike ten zeerste aanbevolen. Ervaar Ibiza op een unieke manier!

Tour is inclusief

– gebruik van de fiets
– helm
– water
– gids
– belasting inbegrepen
– aansprakelijkheidsverzekering


Hoe werkt het?

Niveaus
Alle Bike Ibiza-tochten kunnen door iedereen worden genoten, ongeacht hun fysieke conditie. Van de meest ingewijde tot de meest professionele. De enige vereiste is om te weten hoe je moet fietsen! ;-). Je kunt de verschillende soorten niveaus hier bekijken . In stap 2 van het reserveringsproces kunt u uw niveau selecteren.

Welke fietsen hebben we beschikbaar?
Op de volgende pagina vind je de fietsen die beschikbaar zijn in Bike Ibiza. U kunt uw fiets tijdens het boekingsproces selecteren.

Hoe werkt de reservering?
Bij alle tours vind je een knop "Boek deze tour". Volg het proces en vul alle velden in. Zodra het verzoek is gedaan, zullen we de beschikbaarheid van onze gidsen en fietsen controleren. In minder dan 24 uur ontvang je een tweede e-mail met een bevestiging van beschikbaarheid en een beveiligde link om de betaling te doen. Klaar!
Zodra de reservering is bevestigd, kunt u altijd speciale verzoeken indienen.