Skip to main content

Verhuur condities

Wij verhuren onze fietsen van 9u tot 20u, zaterdag tot 13u en zondag zijn we gesloten.

U bent verantwoordelijk voor diefstal of schade aan de fiets. In het geval van een gestolen fiets moet de klant de prijs van de fiets betalen. De kwesties die zich voordoen voor de volledige uitvoering van dit contract zullen altijd onderworpen zijn aan de jurisdictie van de rechtbanken van Ibiza. Je moet een aanbetaling van 100 €/fiets betalen als waarborg voor de fiets.

U krijgt dit bedrag vergoed als we onze goederen recupereren in dezelfde staat als de levering / afhaling. Laat de fietsen s ‘avonds niet op straat achter. De fietsen mogen niet ontgrendeld buiten worden gelaten. Als u mechanische problemen heeft met de fiets (alleen met betrekking tot de vervanging van onderdelen), laat het ons weten. Probeer het probleem niet zelf op te lossen. Er is geen restitutie van de huurprijs voor een vroege terugkeer van de fiets.

Betaling & reservatie

Om een fiets bij Bike Ibiza te boeken, is het van essentieel belang om 100% van de verhuur  vooraf te betalen. Als wij deze betaling niet op voorhand ontvangen, dan is de beschikbaarheid van de fietsen niet gegarandeerd.

Voor de huur van een fiets moet u een aanbetaling van 100 €/fiets betalen als waarborg voor de fiets.

ANNULERINGSBELEID:

Om de reservering te annuleren:

Langer dan 72 uur op voorhand

  • het op voorhand betaalde bedrag, wordt volledig aan u terugbetaald.

!!  Het is noodzakelijk om ons ten minste 72 uur van tevoren op de hoogte te stellen door een e-mail te sturen naar eric@bikeibiza.be

Minder dan 72 uur op voorhand

  • er zal géén gedeeltelijke of volledige restitutie van het vooruitbetaalde bedrag plaatsvinden, ongeacht de reden voor de annulering van de activiteit.

Indien u de reservatie annuleert door het slechte weer, zal er geen terugbetaling plaatsvinden

Geboekte aantal

Als er een reservatie is gemaakt voor x aantal fietsen en op de dag van de boeking zijn er minder fietsen nodig, dan moet er betaald worden voor het aantal fietsen waarvoor u oorspronkelijk gereserveerd had. De fietsen zijn namelijk voor u gereserveerd en de huur daarvan moet betaald worden.

Schade en diefstal

Als u een fiets bij ons huurt,  dan bent u als enige verantwoordelijk voor alle schade aan de fiets en voor alle extra’s die u bij u verhuur gevraagd hebt. Bike Ibiza biedt GEEN dekking in het geval van diefstal van de gehuurde fiets. De verantwoordelijkheid voor diefstal berust uitsluitend BIJ DE KLANT die de fiets verhuurovereenkomst heeft ondertekend. In geval van diefstal, moet de waarde van de fiets worden betaald tegen de huidige marktprijs.

Extra kosten:

We leveren de fiets altijd in perfecte staat. Als u toch een defect opmerkt, komen we ter plaatse om het te verhelpen. Als blijkt dat er geen probleem is, brengen we een transportkost van 50 EUR in rekening

Bij de fietsverhuur ontvangt u een reparatieset en een pomp voor banden. Als iemand moet komen om een lekke band te repareren, wordt er een transportkost van 50 EUR in rekening gebracht.

Voorwaarden

Bij de boeking geeft de deelnemer aan de voornoemde voorwaarden gelezen te hebben en te aanvaarden.