Skip to main content
[ult_buttons btn_title=”Boek nu!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fbikeibiza.be%2Fbestelformulier%2F|||” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#a4cc3f” btn_anim_effect=”ulta-grow” btn_bg_color_hover=”#ffffff” btn_title_color_hover=”#838e2c” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” module_animation=”transition.bounceIn”]
[vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Reisbeschrijving” tab_id=”1450202200213-78e597b0-c215″] Ontdek Ibiza in 7 dagen!
Dit belooft een zeer mooie reis te worden!
Beeld je in….5 dagen mountainbiken in een waar paradijs…
Dit eiland is de perfecte plaats voor een MTB avontuur
Na uw reis zal u zoals vele andere in verwondering zijn van de pracht van de natuur en de   hoeveelheid heuvels die Ibiza te bieden heeft. Hoogte meters maken op Ibiza is geen enkel probleem!
Zelf heb ik nog nooit zulke afwisselende ritten gemaakt zoals op Ibiza!
We nemen u graag mee op 5 afwisselende ritten, elke dag maken we een andere tocht doorheen de prachtige landschappen van Ibiza. De ritten duren gemiddeld 5u en het niveau van de ritten wordt bepaald door het niveau van de groep. Op dag 2 maken we een tocht van een volledige dag en zo ziet u de andere kant van het eiland!
Op dag 4 verrassen we u graag nog eens extra met een bezoekje aan het zuster eiland Formentera. Dit eiland wordt wel eens de Caraïben van Europa genoemd. Het zeewater is er turquoise groen en de stranden zijn er prachtig. Formentera verschilt best veel van Ibiza, het is een vlak eiland en het heeft maar één heuvel. Van hieruit heb je een wondermooi uitzicht over het hele eiland.
Aaankomstdag:
U wordt op de luchthaven onthaald door uw gids en we rijden samen naar uw accommodatie.
Dag 1:
De ritten starten om 9u30. De mountainbikes staan klaar aan de villa.  We stoppen ‘s middags om te lunchen en komen in de namiddag, rond 15u30, bij uw accommodatie aan. Nadien heeft u tijd om te rusten en/of naar het strand te gaan.
Dag 2-3:
Elke dag wordt u verrast door een afwisselende rit met stevige klimmen en technische afdalingen. Het landschap wisselt regelmatig van zeer landelijk en heuvelachtig, naar zee niveau.
Afhankelijk van uw eigen wensen kunnen de ritten medium of zwaar gemaakt worden…
Onderweg stoppen we om te lunchen en wat bij te tanken. Rond 15.30u zijn we terug bij uw accommodatie. In de namiddag hebt u de keuze om aan extra activiteiten deel te nemen of u kunt ook gewoon lekker luieren op het strand.
Dag 4:
Vandaag verlaten we het prachtige eiland Ibiza voor een dagje en ruilen we het in voor een stukje Caraïben. Na anderhalf uur varen vanuit Santa Eularia, bereiken we Formentera.
Na het ontbijt vertrekken we met de fiets richting de boot. We varen richting Formentera. Ons doel is de top van la Mola te bereiken! We maken een 4 uur durende rit en stoppen om te lunchen op één van de paradijselijke stranden van Formentera. Omstreeks 17u keren we terug met de boot. We zijn terug rond 19u en rijden terug met de fiets naar uw accomodatie.
Dag 5:
Onze laatste rit van de reis…en daar gaan we nog eens extra van genieten.
Dag 6: 
Extra rit of rustdag met een water activiteit – bekijk zeker onze activiteiten
Dag 7:
Transfer luchthaven

GIDS

Meestal zal dit een Nederlandstalige gids zijn die ook Frans, Engels en Spaans spreekt.
Indien onze vaste gids niet beschikbaar is, dan stelt Bike Ibiza u graag voor aan onze Engelstalige gids
 
Vluchtinfo
Heel het jaar vanaf luchthaven van Eindhoven via Transavia
Vanaf Maart via luchthaven van Charleroi: Jetair en Ryanair
Tussen april en juni vanaf Brussels Airport: Jetair, Brussels Airlines en Thomas Cook
 
Aanvraag via email.
Deze reis gaat door vanaf 4 personen
Elke rit kan op maat gemaakt worden volgens het niveau en de fitheid van de klanten.
Op aanvraag zijn enduro ritten ook mogelijk
MET GIDS:
7 nachten Ibiza – 5 of 6 ritten 
7 nachten Ibiza – 4 ritten Ibiza + 1 rit Formentera
[/vc_tta_section] [vc_tta_section title=”Beschikbare data” tab_id=”1450202200415-f8f04921-2241″] Voor deze reis zijn er momenteel geen vaste data.
Kies zelf een datum of raadpleeg ons forum als je op zoek bent naar medereizigers.
 
[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs]

[ult_buttons btn_title=”Boek nu!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fbikeibiza.be%2Fbestelformulier%2F|||” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#a4cc3f” btn_anim_effect=”ulta-grow” btn_bg_color_hover=”#ffffff” btn_title_color_hover=”#838e2c” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” module_animation=”transition.bounceIn”]