Skip to main content
[ult_buttons btn_title=”Boek nu!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fbikeibiza.be%2Fe-bike-2%2Fbestelformulier-ebike%2F|||” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#a4cc3f” btn_anim_effect=”ulta-grow” btn_bg_color_hover=”#ffffff” btn_title_color_hover=”#838e2c” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” module_animation=”transition.bounceIn” notification=””]

[vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Reisbeschrijving” tab_id=”1450202200213-78e597b0-c215″]
Ontdek Ibiza in 5 dagen!
Dit belooft een zeer mooie reis te worden!
Beeld je in….5 dagen mountainbiken in een waar paradijs…
Dit eiland is de perfecte plaats voor een MTB avontuur
Na uw reis zal u zoals vele andere in verwondering zijn van de pracht van de natuur en de   hoeveelheid heuvels die Ibiza te bieden heeft. Hoogte meters maken op Ibiza is geen enkel probleem!
Zelf heb ik nog nooit zulke afwisselende ritten gemaakt zoals op Ibiza!
We nemen u graag mee op 5 afwisselende ritten, elke dag maken we een andere tocht doorheen de prachtige landschappen van Ibiza. De ritten duren gemiddeld 5u en het niveau van de ritten wordt bepaald door het niveau van de groep. Op dag 2 maken we een tocht van een volledige dag en zo ziet u de andere kant van het eiland!
Op dag 4 verrassen we u graag nog eens extra met een bezoekje aan het zuster eiland Formentera. Dit eiland wordt wel eens de Caraïben van Europa genoemd. Het zeewater is er turquoise groen en de stranden zijn er prachtig. Formentera verschilt best veel van Ibiza, het is een vlak eiland en het heeft maar één heuvel. Van hieruit heb je een wondermooi uitzicht over het hele eiland.
Aaankomstdag:
Vanaf 14u kunt u inchecken in uw accomodatie. U wordt op de luchthaven onthaald door uw gids en we rijden samen naar uw accommodatie.
Dag 1:
De ritten starten om 9u30. U wordt ‘s morgens opgehaald door uw gids en samen gaan we uw fietsen ophalen. We stoppen ‘s middags om te lunchen en komen in de namiddag, rond 15u, bij uw accommodatie aan. Nadien heeft u tijd om te rusten en/of naar het strand te gaan.
Dag 2-3:
Elke dag wordt u verrast door een afwisselende rit met stevige klimmen en technische afdalingen. Het landschap wisselt regelmatig van zeer landelijk en heuvelachtig, naar zee niveau.
Afhankelijk van uw eigen wensen kunnen de ritten medium of zwaar gemaakt worden…
Onderweg stoppen we om te lunchen en wat bij te tanken. Rond 15u zijn we terug bij uw accommodatie. In de namiddag hebt u de keuze om aan extra activiteiten deel te nemen of u kunt ook gewoon lekker luieren op het strand. Op dag 2 maken we een tocht van een volledige dag zo ziet u de andere kant van het eiland.
Dag 4:
Vandaag verlaten we het prachtige eiland Ibiza voor een dagje en ruilen we het in voor een stukje Caraïben. Na anderhalf uur varen vanuit Santa Eularia, bereiken we Formentera.
Na het ontbijt vertrekken we met de fiets richting de boot. We varen richting Formentera. Ons doel is de top van la Mola te bereiken! We maken een 4 uur durende rit en stoppen om te lunchen op één van de paradijselijke stranden van Formentera. Omstreeks 17u keren we terug met de boot. We zijn terug rond 19u en rijden terug met de fiets naar uw accomodatie.
Dag 5:
Onze laatste rit van de reis…en daar gaan we nog eens extra van genieten.
Vandaag hebt u de keuze om een rit met de racefiets te maken of nog een uitdagende rit met de MTB. In de namiddag is er check out en wordt uw transfer naar de luchthaven geregeld.

GIDS

Meestal zal dit een Nederlandstalige gids zijn die ook Frans, Engels en Spaans spreekt.
Indien onze vaste gids niet beschikbaar is, dan stelt Bike Ibiza u graag voor aan onze Engelstalige gids

GPS

Hebt u de dakota 10 of 20 al eens getest? Deze is een een ijzersterk apparaat die tegen een stootje kan. De Dakota is gebruiksvriendelijk en de batterijen kunnen vervangen worden. Het scherm is niet zo groot maar wel voldoende als werkscherm. Wij raden u aan dit toestel enkel te huren als u reeds enige ervaring heeft met dergelijke toestellen. Het netwerk aan offroadpaden in Ibiza is zeer uitgebreid en er moet wel constant rekening gehouden worden met de gps.
[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Reisinformatie” tab_id=”1450202200415-f8f04921-bcde”]
Vluchtinfo
Heel het jaar vanaf luchthaven van Eindhoven via Transavia
Vanaf Maart via luchthaven van Charleroi: Jetair en Ryanair
Tussen april en juni vanaf Brussels Airport: Jetair, Brussels Airlines en Thomas Cook
Wat moet er mee naar Ibiza?

  • rugzak
  • drank bidon
  • eerste hulp: ontsmettingsmiddel, pleisters, pijnstillers,…
  • zonnecrème
  • zonnebril
  • fietskledij

 
[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Inbegrepen” tab_id=”1450202200415-f8f04921-4545″]

Inbegrepen:

  • 5 nachten in een villa midden in het platteland

* ontbijt + kofie+fruitsap
*avondeten + 2 drankjes
• Transfer heen/terug luchthaven
• mtb hardtail of full suspension (incl reparatiekit+pomp)
• gids en 1 gps/groep
*mechanische bijstand

Niet inbegrepen:

– verplichte reis bijstandsverzekering
–  vlucht heen/terug
–  extra dranken en lunch tijdens de reis. Tel hier ongeveer +/- 15€ per lunch
wij kunnen u ook voorzien van een picknick en dit kost +/- 7€ per dag.
 
[/vc_tta_section]
[vc_tta_section title=”Prijs” tab_id=”1450202200415-f8f04921-8457″]
Op aanvraag via email.
Deze reis gaat door vanaf 4 personen.
Elke rit kan op maat gemaakt worden volgens het niveau en de fitheid van de klanten.
Op aanvraag zijn enduro ritten ook mogelijk
MET GIDS:
Vijf nachten Ibiza + fiets
Vijf nachten Ibiza + Formentera
 
 
[/vc_tta_section]
[vc_tta_section title=”Beschikbare data” tab_id=”1450202200415-f8f04921-2241″]
Kies zelf een datum voor de reis.
Raadpleeg ons forum als je op zoek bent naar medereizigers.
 
[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs]

[ult_buttons btn_title=”Boek nu!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fbikeibiza.be%2Fe-bike-2%2Fbestelformulier-ebike%2F|||” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#a4cc3f” btn_anim_effect=”ulta-grow” btn_bg_color_hover=”#ffffff” btn_title_color_hover=”#838e2c” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” module_animation=”transition.bounceIn” notification=””]