Skip to main content

EXCURSIE MET EEN ELEKTRISCHE FIETS.
Bike Ibiza stelt u graag een mooie excursie voor met een elektrische fiets. Iedereen weet  dat Ibiza zeer heuvelachtig is en dat er veel paden zijn over heel het eiland.  Hierdoor is het niet voor iedereen mogelijk om het echte Ibiza met de normale fiets te ontdekken.
De elektrische fiets biedt hier een oplossing voor en dit zal een andere deur openen voor u. klimmen met deze fiets is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Het gaat allemaal van zelf zonder enige inspanning te leveren. Een echte belevenis een elektrische fiets…
Tijdens de tocht zal u een apart gevoel ervaren en kan u het het eiland ontdekken vanuit een ander perspectief. Lees meer over de elektrische fiets die wij aanbieden en laat je verleiden.
Omdat het eiland ontelbare paden telt en u zo direct in contact kan komen met de mooie natuur van Ibiza stellen wij u de elektrische mountainbike voor. U zal hierdoor meer comfort ervaren.

MODEL: ORBEA KERAM
MOTOR: BOSCH
STANDBY BATTERIJ: 70 KILOMETER
MAXIMUM SNELHEID: 25 KM/UUR
Op zoek naar een elektrische mountainbike? Neem het op tegen de KERAM 29″MTB, van paden tot gewoon gaan op de baan. Dankzij Shimano onderdelen, met inbegrip van remmen en aandrijflijn, weet je dat rijden en stoppen nooit een probleem zal zijn. KERAM is het geheim waarnaar iedereen nieuw in de sport naar op zoek was. Een alu frame gecombineerd met een Bosch elektronische assistentie maken het opstappen veel gemakkelijker en bieden veel meer mogelijkheden dan je je tot nu toe voor mogelijk hield. Voeg hier nog een geïntegreerd Bosch slot en een comfortabele zithouding aan toe en je hebt net de e-bikewereld ontdekt. Ontdek de mythische KERAM.
 
Je kan de fiets ook huren. Zie hier voor meer informatie.
De excursie:
We starten in Santa Eularia. De excursie zal +/- vier uur duren en tijdens tocht zal u het eiland langs een andere kant hebben ontdekt. We rijden langs de mooiste en zeer gevarieerde paden en maken enkele stops langs paradijselijke baaien.  Er is ook de mogelijkheid om een frisse duik te nemen in een afgelegen baai. Op het einde van de toer heeft u de mogelijkheid om te lunchen in een typisch Ibicenco restaurant. Na de lunch rijden we richting het eindpunt. Onderweg maken wij foto’s die u na de toer zal ontvangen via email.  Zo zal u deze fantastische dag niet snel vergeten.
Inbegrepen in dit pakket:

  • ebike
  • helm
  • flesje water
  • gids
  • mechanische bijstand
  • foto’s van de toer

Prijs: 70€
VIP pakket:

  • transfer heen/terug accommodatie: 20€/persoon
  • uitgebreide lunch: salada, paella, dranken en koffie 25€/persoon

Prijs: €115
minimum 4 personen


Voor informatie en boeking.