Skip to main content

Es Vedrà Tour

De Magische Rots

Es Vedrà Tour

 2-3 Uur
+/- 35 Km
Prive Tour
MTB vanaf 80€/pp | E-Bike 90€/pp | Eigen Fiets 50€/pp

Tour tijdelijk niet beschikbaar

Informatie over tours, niveaus en fietsen

Es Cubells is waar we vertrekken. Het uitzichtpunt bij de vertrekplaats is fantastisch. Tijdens deze tocht rijden we langs de mooiste kliffen met uitzicht over de magische rots Es Vedra. Als je geen ervaring hebt is een ebike zeker aan te raden.

Tour omvat
· Professionele mountainbikegids
· Fietsverhuur voor de route
· Helm en water


Hoe werkt het?

Niveaus
Alle Bike Ibiza-tochten kunnen door iedereen worden genoten, ongeacht hun fysieke conditie. Van de meest ingewijde tot de meest professionele. De enige vereiste is om te weten hoe je moet fietsen! ;-). Je kunt de verschillende soorten niveaus hier bekijken . In stap 2 van het reserveringsproces kunt u uw niveau selecteren.

Welke fietsen hebben we beschikbaar?
Op de volgende pagina vind je de fietsen die beschikbaar zijn in Bike Ibiza. U kunt uw fiets tijdens het boekingsproces selecteren.

Hoe werkt de reservering?
Bij alle tours vind je een knop “Boek deze tour”. Volg het proces en vul alle velden in. Zodra het verzoek is gedaan, zullen we de beschikbaarheid van onze gidsen en fietsen controleren. In minder dan 24 uur ontvang je een tweede e-mail met een bevestiging van beschikbaarheid en een beveiligde link om de betaling te doen. Klaar!
Zodra de reservering is bevestigd, kunt u altijd speciale verzoeken indienen.