Skip to main content

San Miguel Tour

Een nieuw fietsavontuur op Ibiza

San Miguel Tour

2-3 hours
+/- 35 Km
Santa Gertrudis
Private tour
FROM/ MTB  90€/pp | E-Bike 100€/pp | Own Bike 60€/pp

Information about levels and bikes

Ontdek een gloednieuwe fietservaring op Ibiza en verken een betoverend groen landschap, doordrenkt met de schaduw van weelderige pijnbomen die het eiland sieren. Onze route voert je langs de meest schilderachtige paden naar het charmante dorpje San Miguel, waar authentieke schoonheid en lokale flair samenkomen.

Deze tour biedt talloze mogelijkheden voor avontuur. Je kunt ervoor kiezen om af te dalen naar de baai Port San Miguel en vervolgens een uitdagende klim te trotseren op weg terug naar San Miguel. Met onze e-bikes is geen heuvel te steil, waardoor je moeiteloos de hoogtepunten van de tour kunt ervaren. Het gebruik van e-bikes wordt ten zeerste aanbevolen, waardoor elke klim een plezierige uitdaging wordt tijdens deze unieke verkenningstocht. Ga met ons mee op deze onvergetelijke ontdekking!

Tour omvat:
– gebruik van de fiets
– helm
– water
– gids
– inclusief btw
– aansprakelijkheidsverzekering


Hoe werkt het?

Niveaus
Alle Bike Ibiza-tochten kunnen door iedereen worden genoten, ongeacht hun fysieke conditie. Van de meest ingewijde tot de meest professionele. De enige vereiste is om te weten hoe je moet fietsen! ;-). Je kunt de verschillende soorten niveaus hier bekijken . In stap 2 van het reserveringsproces kunt u uw niveau selecteren.

Welke fietsen hebben we beschikbaar?
Op de volgende pagina vind je de fietsen die beschikbaar zijn in Bike Ibiza. U kunt uw fiets tijdens het boekingsproces selecteren.

Hoe werkt de reservering?
Bij alle tours vind je een knop "Boek deze tour". Volg het proces en vul alle velden in. Zodra het verzoek is gedaan, zullen we de beschikbaarheid van onze gidsen en fietsen controleren. In minder dan 24 uur ontvang je een tweede e-mail met een bevestiging van beschikbaarheid en een beveiligde link om de betaling te doen. Klaar!
Zodra de reservering is bevestigd, kunt u altijd speciale verzoeken indienen.