Skip to main content

Santa Eulària Tour

Het beste startpunt voor fietstochten

Santa Eulària Tour

 2 – 3 uur
+/- 35 Km
Santa Eulria
Privé Tour
MTB vanaf 80€/pp | E-Bike 90€/pp |Eigen Fiets 50€/pp

Informatie over niveaus en fietsen

Het beste startpunt voor fietstochten! Waarom is dit zo? Er zijn verschillende opties vanuit Santa Eularia. In het noorden zijn veel wegen en paden. Het maakt niet uit of je het leuk vindt om bergop of vlak te rijden. Hier vinden we elk soort terrein en dat maakt het ideaal voor elke soort fietser. Mooie singletrails, ruige afdalingen, wilde en afgelegen natuur, maken je fietstocht tot een onvergetelijk avontuur. Ibiza is een natuurlijk fietspark!

Het netwerk van paden is erg uitgebreid, dus je komt op plekken die je anders nooit zou bezoeken. We rijden door fantastische stuken natuur in het binnenland om daarna weer verrast te worden door de mooiste baaien van Ibiza. Er zijn tal van verborgen plekken waar we een pauze kunnen nemen.
De tour is volledig op maat gemaakt, volgens uw eigen ervaring met de fiets. Het kan een stevige training zijn, maar ook een tour met als doel er ten volle van te genieten.

Tour omvat:
– gebruik van de fiets
– helm
– water
– gids
– inclusief btw
– aansprakelijkheidsverzekering


Hoe werkt het?

Niveaus
Alle Bike Ibiza-tochten kunnen door iedereen worden genoten, ongeacht hun fysieke conditie. Van de meest ingewijde tot de meest professionele. De enige vereiste is om te weten hoe je moet fietsen! ;-). Je kunt de verschillende soorten niveaus hier bekijken . In stap 2 van het reserveringsproces kunt u uw niveau selecteren.

Welke fietsen hebben we beschikbaar?
Op de volgende pagina vind je de fietsen die beschikbaar zijn in Bike Ibiza. U kunt uw fiets tijdens het boekingsproces selecteren.

Hoe werkt de reservering?
Bij alle tours vind je een knop "Boek deze tour". Volg het proces en vul alle velden in. Zodra het verzoek is gedaan, zullen we de beschikbaarheid van onze gidsen en fietsen controleren. In minder dan 24 uur ontvang je een tweede e-mail met een bevestiging van beschikbaarheid en een beveiligde link om de betaling te doen. Klaar!
Zodra de reservering is bevestigd, kunt u altijd speciale verzoeken indienen.