Skip to main content

Formentera

De Caraïben van Europa

Formentera

8 uur
Privé route
Vanaf 250 € per persoon | minimum 4 personen

Informatie over niveaus en fietsen

Een reis naar Formentera is een leuk avontuur. Formentera is per boot bereikbaar vanuit de stad Ibiza. Het is een prachtig eiland, het doet je denken aan de Caraïben. We maken een fietstocht van +/- 4u en stoppen op een mooie plek voor de lunch. Deze tours worden niet georganiseerd in juli en augustus. Ontmoetingsplaats is in de haven van Ibiza.

Tijdlijn:
09:15 Bijeenkomst in de haven van Ibiza
10:00 Vertrek boot naar Formentera
10:45 Aankomst Formentera
11:00 Start tour in Formentera
13:00 Lunch
17:00 Vertrek boot
17:30 Aankomst Ibiza

Tour omvat
· Persoonlijke gids
· Fietsverhuur voor de route
· Water en helm
· Boot ticket heen/terug
· Foto’s tijdens de tour


Hoe werkt het?

Niveaus
Alle Bike Ibiza-tochten kunnen door iedereen worden genoten, ongeacht hun fysieke conditie. Van de meest ingewijde tot de meest professionele. De enige vereiste is om te weten hoe je moet fietsen! ;-). Je kunt de verschillende soorten niveaus hier bekijken . In stap 2 van het reserveringsproces kunt u uw niveau selecteren.

Welke fietsen hebben we beschikbaar?
Op de volgende pagina vind je de fietsen die beschikbaar zijn in Bike Ibiza. U kunt uw fiets tijdens het boekingsproces selecteren.

Hoe werkt de reservering?
Bij alle tours vind je een knop "Boek deze tour". Volg het proces en vul alle velden in. Zodra het verzoek is gedaan, zullen we de beschikbaarheid van onze gidsen en fietsen controleren. In minder dan 24 uur ontvang je een tweede e-mail met een bevestiging van beschikbaarheid en een beveiligde link om de betaling te doen. Klaar!
Zodra de reservering is bevestigd, kunt u altijd speciale verzoeken indienen.